Ruta cultural

Inici / Activitats / Ruta cultural a Girona Monumental

Ruta cultural a Girona Monumental

Visita guiada al Museu dels Jueus i un tram de la Muralla. Visita de la Catedral i l’Església de Sant Felix.


SORTIDA: 07:30h
LLOC: Plaça de les Tereses
PREU: 74€
INFORMACIÓ:
93 790 80 92 (Dimarts de 10h a 12h)


Sortida de Mataró direcció Girona on començarem amb una visita per un tram de la Muralla per acabar al Museu d’Història dels Jueus seguint amb la visita guiada.

El principal objectiu del Museu és preservar i difondre la història de les comunitats jueves de Catalunya, que al llarg de tota l’edat mitjana en van formar part i van contribuir decisivament a la trajectòria històrica i al desenvolupament cultural i científic del país.

En la majoria dels casos, s’ha intentat il·lustrar les explicacions del recorregut museològic amb exemples procedents de la història de la Girona jueva.

Aquests exemples, tant documentals com arqueològics o iconogràfics, ofereixen una explicació genèrica de les formes de vida jueva a la Catalunya medieval.

Acabada la visita ens traslladarem a un acreditat restaurant Buffet lliure de la ciutat on dinarem.

A la tarda visita lliure a la Catedral i l’església de Sant Felix, a l’hora concertada emprendrem viatge de tornada al nostre lloc d’origen.


DINAR:
·
Varietat d’amanides compostes, Paelles, Fideuà, Carns amb salsa, Carns a la brasa, Peix i marisc a la planxa, Verdures saltejades.
· Begudes, Vins Rosat, Negre i Blanc, Cava, Cervesa, Aigua, Refrescs, Sucs, lnfusions, Cafès, Etc.
· lnfinitat de postres i fonts de xocolata calentes Blanc i Negre.