Què fem

Inici / Qui som / Què fem

Què fem a Aules Sènior de Mataró?

Oferim activitats acadèmiques diverses amb la finalitat de contribuir a divulgar la història, la llengua, les branques de la ciència, el pensament filosòfic i social, geografia, la tècnica, les arts i el coneixement general.

Volem formar part d’aquest món que ens envolta que canvia a velocitat de vertigen i no volem quedar-nos fora, ens hi volem incorporar mitjançant el coneixement.

Organitzem Conferències d’Extensió Universitària setmanalment desenvolupades al llarg dels nou mesos que dura el curs acadèmic, d’octubre a juny. Tenen temàtiques diverses que procuren atendre les demandes i necessitats de la societat. Hem comptat des del primer moment amb la participació de professors universitaris i/o especialistes reconeguts en diverses matèries dins l’àmbit acadèmic o en el seu terreny professional.

Oferim també cursos d’història, de divulgació mèdica, sobre noves tecnologies de comunicació actuals, audicions musicals, tallers de memòria, de relaxació i de pintura i dibuix creatius.

Tant les conferències com algunes de les classes encara són ben actives avui dia, i han estat al llarg d’aquests 43 anys una mostra de societat participativa dins la nostra ciutat, amb obertura i pluralitat, fet que corrobora la tasca ben feta.

També organitzem les denominades Rutes Culturals (des d’octubre de 1981), amb el propòsit de conèixer més a fons el país i el territori i donar un abast més ampli a la cultura catalana, extraordinàriament potenciada des de l’inici de les Aules Sènior de Mataró, alhora que promouen una convivència social.

Les Aules Sènior de Mataró han rebut al llarg dels anys diversos suports, Universitat Pompeu Fabra, AFOPA, Ajuntament de Mataró, Fundació Iluro i el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, a tots ells el nostre agraïment.

Fes-te soci!

Uneix-te a Aules Sènior de Mataró i forma part d'una experiència única. No esperis més per enriquir la teva vida amb la cultura!