Qui som

Inici / Qui som

Coneix Aules Sènior de Mataró

El 20 de novembre de 1980 neixen les Aules Sènior de Mataró, com una experiència inèdita i pionera a Catalunya en oferir classes de Formació permanent per a Gent Gran i com diu la nostra senya d’identitat “ANIMUS SEMPER JUVENIS” (seguim encara avui dia amb l’ànim sempre jove).

El 22 de novembre de 1983 són aprovats els seus Estatuts amb el número d’inscripció 6454 del Registre d’Associacions de la Generalitat, i les Aules Sènior de Mataró. Les Aules Sènior tenen ja completa autonomia.

Els principals objectius són treballar per la cultura i la formació permanent i, al mateix temps, promoure cohesió social i obert a totes les persones d’edat adulta interessades a ampliar els seus coneixements culturals en totes les branques del saber. Una veritable xarxa social i cultural al servei de la societat civil.

L’any 1982 les Aules Sènior formen part del naixement d’AFOPA, que és l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per la Gent Gran de Catalunya, que representa a totes les Aules al Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat.

En el curs 1995-96 s’obté de la Universitat Pompeu Fabra, l’autorització per dur a terme les activitats com a Aula d’Extensió Universitària, que assoleixen així la seva consolidació acadèmica i el llançament definitiu.

D’aleshores ençà, la UPF dóna la seva conformitat al programa de les conferències d’Extensió Universitària que les Aules presenten cada trimestre.

Fes-te soci!

Uneix-te a Aules Sènior de Mataró i forma part d'una experiència única. No esperis més per enriquir la teva vida amb la cultura!